Пропустити навігацію

Трудовим колективам Білоцерківщини про новації пенсійного забезпечення

09 та 10 вересня начальник Білоцерківського відділу обслуговування громадян №3 (сервісний центр) Алла Клименко, з дотриманням карантинних обмежень, провела зустрічі в трудових колективах:  Приватного акціонерного товариства «Білоцерківська Теплоелектроцентраль», державної установи Білоцерківська виправна колонія № 35, державне підприємство «Підприємство державної кримінально – виконавчої служби № 35» та Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Житлово – експлутаційна контора № 7».

Алла Володимирівна розповіла про актуальні тематики пенсійного законодавства. Зокрема, працівники кадрових служб зазначених організацій були проінформовані про умови призначення пенсій за вислугу років та проведення перерахунків пенсій, про функціонування онлайн сервісів  Вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Всі присутні отримали вичерпні та кваліфіковані відповіді на поставлені запитання  стосовно пенсійного законодавства та були роздані інформаційні матеріали та буклети для подальшого ознайомлення.

33 1024x768 - Трудовим колективам Білоцерківщини про новації пенсійного забезпечення4 800x1024 - Трудовим колективам Білоцерківщини про новації пенсійного забезпечення2 1 1024x676 - Трудовим колективам Білоцерківщини про новації пенсійного забезпечення1 1 1024x576 - Трудовим колективам Білоцерківщини про новації пенсійного забезпечення

 

background Layer 1