Пропустити навігацію

Продовжується інформаційно–роз’яснювальна робота щодо легалізації заробітної плати серед підприємств, які здійснюють вантажні та пасажирські перевезення

 

Фахівцями фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області продовжується інформаційно–роз’яснювальна робота щодо легалізації заробітної плати серед підприємств, які здійснюють вантажні та пасажирські перевезення.

Нещодавно головними спеціалістами відділу забезпечення наповнення бюджету №3 Юлією Кушнір та Валентиною Глузд здійснено виїзд до Товариства з обмеженою відповідальністю «Автоспецтранс Київського картонно-паперового комбінату», яке провадить діяльність в Обухівському районі. Товариство надає транспортні послуги на території України та за її межами (міжнародні перевезення). Середньооблікова чисельність складає 542 особи середньомісячна зарплата – 18,5 тис. грн., що вище середнього показника по області.

Також спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету №3 Олена Шерстюк та Леся Гриценко провели робочу зустріч з трудовим колективом ТОВ «АТП 1677» на території Васильківщини.

Перевізникам роз’яснено переваги легального працевлаштування, такі як: страховий стаж, основна та додаткова відпустки, оплата листків непрацездатності, допомога по безробіттю. Озвучено також розмір необхідного страхового стажу для призначення пенсії.

На завершення візитів працівникам транспортної галузі вручені буклети та пам’ятки з роз’ясненнями переваг легального працевлаштування, а також ознайомлено з роботою Вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.IMG 20200903 141020 1024x768 - Продовжується інформаційно–роз’яснювальна робота щодо легалізації заробітної плати серед підприємств, які здійснюють вантажні та пасажирські перевезенняFoto transportni perevezennya 1024x768 - Продовжується інформаційно–роз’яснювальна робота щодо легалізації заробітної плати серед підприємств, які здійснюють вантажні та пасажирські перевезенняIMG 20200903 140843 1006x1024 - Продовжується інформаційно–роз’яснювальна робота щодо легалізації заробітної плати серед підприємств, які здійснюють вантажні та пасажирські перевезення

background Layer 1