Пропустити навігацію

Підведені підсумки роботи за 9 місяців

22 жовтня в дистанційному режимі відбулось засідання колегії Головного управління ПФУ у Київській області за підсумки роботи 9 місяців поточного року.

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов окреслив ряд нагальних питань, що потребують  особливого контролю та безумовного виконання.

Основний доповідач – перший заступник начальника Головного управління Василь Верещак, підсумовуючи діяльність Головного управління, зазначив, що найбільш гостро стоїть питання наповнення бюджету Фонду.

Доповнюючи, начальник фінансово-економічного управління, Юлія Калита, зазначила, що на сьогодні є зрушення по найбільшому боржнику Головного управління – Державному спеціалізованому підприємству «Чорнобильська АЕС», борг якого станом на 01.10.2020 становив понад 71 млн. грн. Вже в жовтні ними сплачено 25 млн. грн.

Окрім того, були заслухані співдоповідачі по питанням, які потребують особливої уваги. Зокрема, щодо прийому громадян та завершенні ремонтних робіт приміщень Головного управління.

 «У зв’язку із карантинними обмеженнями напруга серед населення не спадає і ми повинні якомога виваженого підходити до організації роботи. Саме тому, з метою зменшення соціальної напруги, прийнято рішення про ведення відкритого прийому громадян. Покладаємось на свідомих громадян, які будуть дотримуватись протиепідеміологічних заходів» – на завершення зазначив Василь Фатхутдінов. 

Slajd1 - Підведені підсумки роботи за 9 місяців

2 2 - Підведені підсумки роботи за 9 місяців

Slajd3 - Підведені підсумки роботи за 9 місяців

 

background Layer 1