Пропустити навігацію

Проведення професійних тренінгів!

Відповідно до Положення про організацію проведення професійних тренінгів для державних службовців територіальних органів Пенсійного фонду України, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 12 березня 2020 року № 4-1 протягом 2020 року в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області забезпечено проведення внутрішніх навчань відповідно до затвердженого графіка.

Всі слухачі тренінгів, проведених фахівцями Пенсійного фонду України, отримали високий або достатній рівень знань та визначені внутрішніми тренерами.

З метою передачі професійних знань, отриманих на тренінгах, та формування необхідних для практичної роботи навичок та умінь внутрішніми тренерами за відповідними напрямками професійної діяльності у поточному році проведено 77 тренінгів.

Загалом внутрішніми навчаннями охоплено всіх фактично працюючих в Головному управлінні.

За результатами проведення професійних тренінгів з метою визначення ступеня досягнення цілей навчання та формування пріоритетних напрямків проводиться моніторинг якості навчання шляхом анкетування слухачів.Професійні тренінги проведені з дотриманням принципів диференціації за категорією посад працівників та напрямками професійної діяльності, комплексного та системного підходу, безперервності навчання.

 

 

2 2 - Проведення професійних тренінгів!

5 - Проведення професійних тренінгів!

                    1 5 - Проведення професійних тренінгів!

     4 - Проведення професійних тренінгів!

3 1 - Проведення професійних тренінгів!

Kalyta zum - Проведення професійних тренінгів!

 

 

background Layer 1