Пропустити навігацію

Робоча зустріч з начальником філії Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» Сергієм Крючковим.

Сьогодні відбулась робоча зустріч начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова з начальником філії Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» Сергієм Крючковим.

Під час зустрічі обговорені результати співпраці за 2020 рік та відмічено, що робота налагоджена на найвищому рівні і за звітний період жодних скарг від громадян не надходило.

За 2020 рік через установи АТ «Ощадбанк» виплачено 7,3 млрд грн понад 151 тис. пенсіонерів Київської області.

За нагоди Василь Гайнулович привітав Сергія Сергійовича та очолюваний ним колектив з 29-ю річницею заснування Ощадбанку України. Побажав, аби професійність, щирість та людяність і  надалі були запорукою авторитету банку. Зичив невичерпної енергії для втілення в нові досягнення, впевненої перспективи на трудовому шляху та усіляких життєвих гараздів

IMG 0317 - Робоча зустріч з начальником філії Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» Сергієм Крючковим.IMG 0314 - Робоча зустріч з начальником філії Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» Сергієм Крючковим.

background Layer 1