Пропустити навігацію

Нарада управління інформаційних систем та електронних реєстрів за підсумками роботи 2020 року!

13.01.2021 відбулась нарада управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області за підсумками роботи 2020 року під головуванням заступника начальника Головного управління Василя Верещака, за присутності керівного складу управління інформаційних систем та електронних реєстрів та всіх спеціалістів звітуючого управління, які брали участь у нараді онлайн на ZOOM-платформі.

Начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Тетяна Петровська проінформувала присутніх щодо створення у 2020 році нових структурних підрозділів управління та про роботу управління по напрямках роботи. На нараді розглянуто питання оновлення парку комп’ютерної техніки Головного управління на 15 %, для забезпечення безперебійної роботи структурних підрозділів закуплено токени для реалізації можливості дистанційної роботи.

Про досягнення та недоліки по кожному із доведених напрямків роботи доповіли  заступники структурних підрозділів.

Заступник начальника управління – начальник відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Олена Швець доповіла про запровадження подання страхувальниками звітності за оновленою формою.

Про  збір інформації в управлінні, переведення найважливіших моніторингів на Google-платформу та запровадження рейтингового оцінювання працівників управління повідомила начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Наталія Козярецька.

Головуючий наради Василь Верещак наголосив на відповідальності по всіх напрямках діяльності управління не тільки начальників структурних підрозділів, а і заступників та головних спеціалістів.

2020 рік поклав початок обліку трудової діяльності працівників в електронній формі, що надає змогу здійснювати призначення пенсії без звернення особи. Так, за звітний рік працівниками управління було опрацьовано 13520 звернень про трудову діяльність.

Головне завдання, яке ставить перед собою Пенсійний фонд України – це вдосконалення системи обслуговування відвідувачів, одним з досягнень у цьому напрямку на сьогодні є надання можливості дистанційного отримання послуг за допомогою сучасних електронних сервісів:

  • мобільний додаток «Пенсійний фонд»;
  • призначення пенсії в один дотик;
  • пенсійний калькулятор;
  • електронна трудова книжка.

Можливість вирішити більшість пенсійних питань без особистих візитів, скориставшись онлайн сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України, стала особливо актуальною в умовах карантину, запровадженого з метою протидії коронавірусній інфекції.

В підсумку наради були виокремлені пріоритетні напрямки роботи управління на 2021 рік.

1 3 - Нарада управління інформаційних систем та електронних реєстрів за підсумками роботи 2020 року!

2 2 - Нарада управління інформаційних систем та електронних реєстрів за підсумками роботи 2020 року!

3 1 - Нарада управління інформаційних систем та електронних реєстрів за підсумками роботи 2020 року!

4 1 - Нарада управління інформаційних систем та електронних реєстрів за підсумками роботи 2020 року!

 

background Layer 1