Пропустити навігацію

Підсумки роботи управління по роботі з персоналом за результатами роботи у 2020 році!

Нараду за підсумками роботи управління по роботі з персоналом Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області проведено під головуванням начальника управління Сергія Навроцького.

Сергій Васильович у своїй доповіді окреслив недоліки та проблемні питання роботи управління.

На даний час штатна чисельність працівників Головного управління налічує 1068 одиниць (в т.ч. 1026 – посад державної служби).

Забезпечено підвищення рівня професійної компетентності 98 % працівників Головного управління, визначення індивідуальних потреб у навчанні працівників, запроваджено систему здійснення моніторингу та оцінки якості навчання.

Створені умови для системного підвищення кваліфікації, проходження стажування, проведення внутрішніх навчань та самоосвіти.

Пріоритетними напрямами роботи управління по роботі з персоналом Головного управління є:

– оптимальний розподіл робочих місць у зв’язку зі зростанням навантаження на кожного члена колективу. Проводиться моніторинг досліджень соціально-психологічного клімату в колективі, розроблено систему професійної адаптації працівників, налагоджено роботу підсистеми «Облікова картка працівника».

– організація ефективних форм навчання і стимулювання їх праці у зв’язку зі зменшенням чисельності працівників. Налагоджено систему підвищення кваліфікації персоналу в тому числі інноваційними заочно-дистанційними методами.

– розширення функціональних обов’язків працівників по роботі з персоналом, підвищення їх самостійності в рішенні кадрових проблем у напрямку соціальної та психологічної адаптації працівників, аналізу кадрового потенціалу та планування професійного росту працівників.

Підсумовуючи, Сергій Васильович зорієнтував колег дотримуватись вищезазначених напрямів діяльності та наголосив на системності та компетентності у роботі задля досягнення високих професійних здобутків.

1 4 e1610779049779 - Підсумки роботи управління по роботі з персоналом за результатами роботи у 2020 році!

2 3 - Підсумки роботи управління по роботі з персоналом за результатами роботи у 2020 році!

3 2 - Підсумки роботи управління по роботі з персоналом за результатами роботи у 2020 році!

4 2 - Підсумки роботи управління по роботі з персоналом за результатами роботи у 2020 році!

5 - Підсумки роботи управління по роботі з персоналом за результатами роботи у 2020 році!

background Layer 1