Пропустити навігацію

Вебнавчання для страхувальників!

Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області продовжує вебнавчання на ZOOM – платформі для страхувальників з питань подання відомостей про трудову діяльність застрахованих осіб, які перебувають зі страхувальником у трудових відносинах через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Так, 19 січня фахівець зазначеного управління провела чергову Zoom – конференцію, в якій взяли участь 7 страхувальників Київської області.

Під час конференції надані роз’яснення про переваги онлайн сервісів Пенсійного фонду України, порядку надання скан-копій основних та додаткових документів, і в першу чергу тих застрахованих осіб, які готуються вийти на пенсію в 2021 році та інше.

На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) працює дистанційний онлайн сервіс — “Електронна трудова книжка” та створено функцію “Відомості про трудові відносини”.

Наголошуємо! Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області проводить веб-навчання для страхувальників з питань подання відомостей про трудову діяльність застрахованих осіб, які перебувають із страхувальником у трудових відносинах через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Запрошуємо всіх бажаючих до навчання, що проходять щовівторка о 14:00 на ZOOM-платформі.

До нас можна приєднатися за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/78252044395?pwd=a3BMMzNVWmlnaE1nYjFBZmVnNXR3Zz09

Або за ідентифікатором конференції: 782 5204 4395

Код доступу: 2020ETK

Реєстрація учасників буде проходити щовівторка з 13:45 до 13:55 год.

IMG 20210119 182436 - Вебнавчання для страхувальників!

 

 

background Layer 1