Пропустити навігацію

Своєчасна сплата єдиного соціального внеску та погашення боргу економічно–активними платниками – це вимога сьогодення!

Під таким гаслом 21 січня поточного року відбулась спільна нарада у Головному управлінні ДПС у Київській області.

У заході взяли участь заступник начальника податкової служби Київщини Михайло Огерук, заступник начальника управління-начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб Анна Топка, в.о. начальника управління по роботі з податковим боргом Ніна Давидова та заступник начальника фінансово-економічного управління – начальник відділу забезпечення наповнення  бюджету № 1 Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Світлана Вітер.

Під час зустрічі обговорені питання обміну інформацією, проведення роботи по погашенню заборгованості, виконання Закону України від 13.05.2020 № 592-IX в частині звільнення, з 1 січня 2021 року, від сплати за себе єдиного соціального внеску фізичних осіб – підприємців, які отримують пенсію за вислугу років.

В ході зустрічі сторони домовились про проведення спільних заходів по своєчасній сплаті єдиного соціального внеску та погашенню заборгованості.

IMG 6757 - Своєчасна сплата єдиного соціального внеску та погашення боргу економічно–активними платниками – це вимога сьогодення!

 

 

background Layer 1