Пропустити навігацію

Нарада відділу забезпечення наповнення бюджету за підсумками роботи 2020 року!

21 січня 2021 року в приміщенні Бориспільського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) була проведена нарада відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 фінансово – економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України під головуванням заступника начальника фінансово-економічного управління – начальника відділу забезпечення наповнення бюджету № 1 Світлани Вітер.

Під час наради підведені підсумки роботи відділу за 2020 рік. Начальник відділу Анатолій Ткаченко озвучив питання наповнення бюджету Пенсійного фонду України, погашення заборгованості, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо легалізації заробітної плати. Особливу увагу звернув на виконавську дисципліну працівників відділу.

Світлана Вітер повідомила про проведені наради з Головним управлінням Держпраці та Головним управління ДПС у Київській області, окреслила завдання на поточний період.

Спеціалісти обмінювалися досвідом з робочих питань, обговорювали проблеми та шляхи їх вирішення. Нарада пройшла в атмосфері поваги та взаєморозуміння.

Окрім того, в ході наради колеги привітали з днем народження головного спеціаліста відділу – Інну Пузиріну. Інна Анатоліївна понад 20 років працює в органах Пенсійного фонду України, зарекомендувала себе як ввічливий та компетентний спеціаліст, завжди готова прийти на допомогу колегам.  Щиро вітаємо іменинницю та бажаємо невичерпної життєвої енергії, плідної праці та сімейного благополуччя!

1 VZNB 2 Brovary - Нарада відділу забезпечення наповнення бюджету за підсумками роботи 2020 року!

2 VZNB 2 - Нарада відділу забезпечення наповнення бюджету за підсумками роботи 2020 року!

IMG 1135c624b585004428b5a243c069ba1a V - Нарада відділу забезпечення наповнення бюджету за підсумками роботи 2020 року!

 

background Layer 1