Пропустити навігацію

Засідання Київської територіальної тристоронньої соціально-економічної ради!

26.01.2021 відбулось засідання Київської територіальної тристоронньої соціально-економічної ради, на яке був запрошений начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, як повноважний представник від Київської обласної державної адміністрації.

На засіданні ради розглядались питання щодо соціального захисту населення в умовах підвищення цін на природний газ, тарифів на електроенергію, комунальні послуги та мінімізації негативних наслідків масових вивільнень працівників у зв’язку зі зміною адміністративно-територіального устрою України.

Василь Гайнулович вкрай зацікавлений у розгляді винесених питань для обговорення, адже вчасне та у повному обсязі фінансування пенсійних виплат напряму залежить від темпів росту фонду оплати праці та надходження єдиного соціального внеску.

По завершенню засідання ради присутніми досягнуто домовленості та прийнято рішення про звернення від обласної територіальної тристоронньої соціально-економічної ради до голови Київської обласної державної адміністрації стосовно невирішених питань взаємодії з Об’єднаними територіальними громадами у новостворених районах області. 

1611740838 20210126 114017 - Засідання Київської територіальної тристоронньої соціально-економічної ради!

1611741389 20210126 124455 - Засідання Київської територіальної тристоронньої соціально-економічної ради!

background Layer 1