Пропустити навігацію

Онлайн засідання тимчасової комісії Київської облдержадміністрації!

27.01.2021 заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Галина Колошмай прийняла участь у онлайн засіданні тимчасової комісії Київської облдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Основним питанням для обговорення є  визначення невідкладних заходів з погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях області, зокрема Іванківського, Кагарлицького, Києво-Святошинського, Обухівського, Переяслав-Хмельницького, Сквирського районів та міста Фастів.

Також у засіданні взяли участь керівники підприємств-боржників, прозвітувавши щодо вжитих заходів на безумовне погашення боргів із заробітної плати і сплати єдиного соціального внеску та недопущення їх виникнення в майбутньому.

В полі конструктивного діалогу між присутніми досягнуто домовленості та  визначено механізм взаємодії у вирішенні проблемних питань на 2021 рік.

200109400799 407938 - Онлайн засідання тимчасової комісії Київської облдержадміністрації!

background Layer 1