Пропустити навігацію

Нарада відділу забезпечення наповнення бюджету  фінансово – економічного управління!

29 січня 2021 року в приміщенні Обухівського відділу обслуговування громадян №3 була проведена нарада відділу забезпечення наповнення бюджету  фінансово – економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області під головуванням начальника фінансово-економічного управління Юлії Калити.

На нараді були присутні завідувач сектору охорони праці управління економіки та промисловості Білоцерківської міської ради Алла Грищенко та  завідувач сектору з питань зайнятості населення та внутрішньо-переміщених осіб Управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Оксана Тільна.

Під час наради підведені підсумки роботи відділу за 2020 рік. Начальник відділу Віолета Мелашенко висвітлила питання наповнення бюджету Пенсійного фонду України, погашення заборгованості, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо легалізації заробітної плати. Особливу увагу звернула на новий механізм направлення розрахунків на відшкодування витрат на виплату пенсій, призначених на пільгових умовах.

Юлія Калита окреслила пріоритетні напрямки роботи на 2021 рік та наголосила, що основною функцією є наповнення бюджету для забезпечення своєчасного фінансування пенсій.

Спеціалісти обмінювалися досвідом з робочих питань, обговорювали проблеми та методи їх подолання. Нарада пройшла в атмосфері поваги та взаєморозуміння.

Запрошені позитивно оцінили спільну роботу у напрямку детінізації заробітної плати та зайнятості населення.

Окрім того, в ході наради всі працівники відділу успішно склали тестування на знання антикорупційного законодавства.

1 7 - Нарада відділу забезпечення наповнення бюджету  фінансово – економічного управління!

2 6 - Нарада відділу забезпечення наповнення бюджету  фінансово – економічного управління!

3 5 - Нарада відділу забезпечення наповнення бюджету  фінансово – економічного управління!

 

 

background Layer 1