Пропустити навігацію

Нарада з питань взаємодії головних управлінь ДПС України та Пенсійного фонду України у Київській області!

4 лютого 2021 року, під головуванням начальника  Головного управління Державної податкової служби України у Київській області, як відокремленого підрозділу ДПС, проведена робоча нарада з питань взаємодії головних управлінь Державної податкової служби України та Пенсійного фонду України у Київській області.

Від Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області в нараді взяли участь начальник Головного управління Василь Фатхутдінов, начальник фінансово-економічного управління Юлія Калита та начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Тетяна Петровська.

В ході наради обговорено питання обміну інформацією між головними управліннями стосовно надходжень єдиного соціального внеску, погашення заборгованості, надходження від заходів стягнення органами Державної виконавчої служби.

Окремо обговорено зміни у звітності, затверджені наказом Міністерства фінансів України від 15.12.2020 № 773 щодо внесення змін до наказу від 13.01.2015 № 4 «Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску і Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску». Наказ набрав чинності з 1 січня 2021 року. Для страхувальників, які використовують працю найманих працівників, запроваджується квартальна звітність з податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску.

Нарада пройшла в атмосфері поваги та взаєморозуміння. Сторонами окреслено план спільної роботи на 2021 рік.

1 - Нарада з питань взаємодії головних управлінь ДПС України та Пенсійного фонду України у Київській області!

2 - Нарада з питань взаємодії головних управлінь ДПС України та Пенсійного фонду України у Київській області!

background Layer 1