Пропустити навігацію

Робота по виконанню заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці!

На виконання плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці продовжуються рейди робочої групи при Бучанській районній державній адміністрації.

В рейдах взяли участь головні спеціалісти відділів забезпечення наповнення бюджету № 1 та № 2 фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Олена Маліцька та Яна Стеценко. 

Робочою групою здійснено візити до реабілітаційного центру для алко- та наркозалежних (м. Буча), пансіонату для літних людей «Dp-love.com» (с. Віта Поштова), громадської організації «Терапевтична група «Нове життя» (с.Юрівка), приватного будинку для літніх людей «Пори року» (с. Софіївська Борщагівка), «Центру психологічної допомоги» (с. Новосілки), ТОВ «Золотий вік України» (с. Дмитрівка). Представниками Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області проінформовано працівників наведених закладів про переваги легального працевлаштування, надано інформацію про необхідний страховий стаж для призначення пенсії, ознайомлено з функціонуванням Вебпорталу Пенсійного фонду України.

20210204 102052 - Робота по виконанню заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці!

IMG 4804 - Робота по виконанню заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці!

IMG 4812 - Робота по виконанню заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці!

background Layer 1