Пропустити навігацію

Вебнавчання для страхувальників!

Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області продовжує вебнавчання на ZOOM – платформі для страхувальників з питань подання відомостей про трудову діяльність застрахованих осіб, які перебувають із страхувальником у трудових відносинах через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Так, 09 лютого начальник відділу формування електронних трудових книжок Олена Орлова провела чергове онлайн навчання, до якого долучились 8 організацій. Спеціаліст надала роз’яснення про переваги онлайн сервісів Пенсійного фонду України, порядку подання скан-копій трудових книжок через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, зупинилась на основних вимогах нормативних документів щодо оформлення трудових книжок та їх скан-копій, що в подальшому забезпечить успішне і якісне опрацювання звернень «скан-копій трудових книжок» та надасть змогу уникнути помилок.

Також фахівець надала відповіді на запитання, які виникали в ході діалогу. Багатьох учасників цікавили питання: яких термінів потрібно дотримуватися при поданні сканованих трудових книжок до органів Пенсійного фонду України, як страхувальник може дізнатись результат обробки звернення, чи передбачено можливість надання інших документів що підтверджують трудовий стаж до 2004 року?

Запрошуємо всіх бажаючих до навчання, що проходять щовівторка об 14:00 на ZOOM-платформі.

До нас можна приєднатися за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/78252044395?pwd=a3BMMzNVWmlnaE1nYjFBZmVnNXR3Zz09

Або за ідентифікатором конференції: 782 5204 4395

Код доступу: 2020ETK

Реєстрація учасників буде проходити з 13:45 до 13:55 год.

IMG 20210209 135054 - Вебнавчання для страхувальників!

background Layer 1