Пропустити навігацію

Виїзний прийом громадян в пункті прийому громадян при Подільському старостинському окрузі виконавчого комітету Баришівської селищної ради!

09.03.2021 заступник начальника відділу обслуговування громадян №1  Надія Чередніченко провела виїзний прийом громадян в пункті прийому громадян при Подільському старостинському окрузі виконавчого комітету Баришівської селищної ради.

В ході заходу фахівець надала роз’яснення щодо перерахунку пенсій згідно постанови КМУ від 22.02.2021 № 127 «Про додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів у 2021 році», а саме: перерахунок пенсій відповідно до частини другої статті 42 закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», який проводиться із застосуванням коефіцієнта збільшення показника середньої заробітної  плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески та який враховується для обчислення пенсії, у розмірі 1,11. У разі, коли розмір підвищення в результаті перерахунку пенсії, не досягає 100 гривень, встановлюється щомісячна доплата до пенсії в сумі, що не вистачає до зазначеного розміру, яка враховується під час подальших перерахунків пенсії.   

Також спеціаліст поінформувала щодо реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України та підключення послуги «інформування громадян шляхом відправлення смс-повідомлень».

IMG 20210310 104200 e1615538925273 - Виїзний прийом громадян в пункті прийому громадян при Подільському старостинському окрузі виконавчого комітету Баришівської селищної ради!

background Layer 1