Пропустити навігацію

Зустріч із Фурсівським сільським головою!

11.03.2021 на Білоцерківщині відбулася зустріч із Фурсівським сільським головою Сергієм Шараварою, на якій були присутні начальники відділів обслуговування громадян  № 2 Костянтин Будко, № 3 Оксана Бурімська та заступник начальника відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 Наталія Кізілова.

В ході зустрічі були обговорені питання основних соціально-економічних показників громади, організація спільної роботи по легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

Представники Фонду запропонували у найкоротші терміни провести роботу щодо створення робочої групи по питаннях заборгованості зі сплати податків, внесків та легалізації заробітної плати.

Окремим питанням було створення віддаленого робочого місця для прийому жителів громади у Центрі надання адміністративних послуг Фурсівської об’єднаної територіальної громади, відкриття якого заплановане у квітні 2021 року.

Також були розглянуті питання особливостей прийому громадян з дотриманням умов карантинних обмежень, можливостей попереднього запису на прийом, переваг отримання електронних послуг за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України. Були надані роз’яснення щодо проведеного автоматичного перерахунку пенсій з 01.03.2021.

IMG 7f5d1408400be2e1843fcb3f3b749ec1 V - Зустріч із Фурсівським сільським головою!

background Layer 1