Пропустити навігацію

Легалізації трудових відносин!

11.03.2021 начальник відділу обслуговування громадян №15 Юлія Поступаленко та начальник відділу забезпечення наповнення бюджету №3 Віолета Мелашенко провели ряд зустрічей із головами: Сквирської міської ради Валентиною Левіцькою, Тетіївської міської ради Богданом Балагурою та Володарської селищної ради Олександром Ференцем.

В ході зустрічей були обговорені питання легалізації трудових відносин в територіальних громадах, як засобу наповнення місцевих бюджетів та бюджету Пенсійного фонду області.

         Особливу увагу приділено методам донесення інформації до суб’єктів малого підприємництва безпосередньо через адміністрації ринків, організації роботи по проведенню спільних рейдів щодо недопущення до роботи найманих працівників без оформлення трудових відносин, а також ефективності заслуховування боржників на комісія по заборгованості при органах місцевого самоврядування.

Також на виконання доручення начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області налагоджено співпрацю зі старостами щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів громад, зокрема домовлено про відновлення та наповнення куточків інформацією Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Опинившись в нелегких умовах сьогодення, пов’язаних з пандемією, громадяни пересвідчилися в тому, що тільки офіційно працевлаштований працівник та офіційно зареєстрований підприємець можуть розраховувати на допомогу з боку держави.

Захист прав застрахованих осіб на пенсійне забезпечення працівники Головного управління Пенсійного фонду України Київщини вважають пріоритетним напрямком діяльності, отож і надалі докладатимуть до цієї важливої справи максимум зусиль, вживаючи необхідних заходів.

Розглянули питання особливостей прийому громадян громади в умовах карантинних обмежень,  можливостей попереднього запису на прийом, переваг отримання електронних послуг за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України. Були надані роз’яснення щодо проведеного автоматичного перерахунку пенсій з 01.03.2021.

Зустрічі пройшли в атмосфері поваги та взаєморозуміння. Сторонами досягнуто домовленостей та окреслено план дій по легалізації заробітної плати.

1 IMG 22b05be76e773d77aa958afa018290de V - Легалізації трудових відносин!

2 IMG 56766c4eed4d7cffaca7b1ab8f0cf7a9 V - Легалізації трудових відносин!

3 IMG 055e2828562b7dae97dc7701cc35278d V - Легалізації трудових відносин!

IMG 901486922d190a7d2cac2b744d01edd0 V - Легалізації трудових відносин!

background Layer 1