Пропустити навігацію

У Головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області розпочато оголошення конкурсів!

У зв’язку з набранням чинності з 6 березня 2021 року Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби» у Головному управлінні оголошено конкурси на посади державної служби.

Конкурси на посади, на яких працюють особи, з якими до набрання чинності цим Законом укладені контракти про проходження державної служби на період дії карантину, буде оголошено протягом 6 місяців. Граничний термін дії контрактів, укладених на час карантину, становить 9 місяців.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби таку інформацію:

  1. заявупро участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади встановленої форми;
  2. резюмевстановленої форми, в якому обов’язково зазначається:
  • прізвище, ім’я, по батькові кандидата;
  • реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;
  • підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
  • відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;
  1. заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону

Увага! Подача додатків до заяви не є обов’язковою;

 

Під час створення електронних документів, які подаються для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

 

ЕТАПИ ОЦІНЮВАННЯ КАНДИДАТІВ

НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАД КАТЕГОРІЇ «Б» і «В»

  1. Тестування на знання законодавства.

Тестування на знання законодавства проводиться з метою визначення рівня знань Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного та іншого законодавства . Оновлений перелік тестових питань з відповідями оприлюднено на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби.

  1. Розв’язання ситуаційних завдань (лише для категорії «Б»).

Ситуаційні завдання для кандидатів на зайняття посад «Б» розробляються у державному органі, в якому проводиться конкурс та розв’язуються письмово (власноруч або з використанням комп’ютерної техніки).

 

  1. Співбесіда з членами конкурсної комісії.

Співбесіда проводиться з метою оцінки відповідності професійної компетентності кандидата встановленим вимогам, які не були оцінені на попередніх етапах конкурсу.

Після проведення співбесіди складається загальний рейтинг кандидатів на підставі якого конкурсна комісія визначає не більше трьох кандидатур, які набрали найбільшу загальну кількість балів відповідно до загального рейтингу кандидатів.

  1. Співбесіда з суб’єктом призначення або керівником державної служби.

З метою визначення переможця (переможців) конкурсу суб’єкт призначення або керівник державної служби проводить співбесіду з кожним кандидатом, визначеним конкурсною комісією.

Така співбесіда за рішенням суб’єкта призначення або керівника державної служби може проводитися уповноваженою ним особою.

 

 

background Layer 1