Пропустити навігацію

Робоча зустріч з Томашівським сільським головою!

16.03.2021 відбулась зустріч начальника відділу обслуговування громадян №16 Ірини Ларіної з Томашівським сільським головою Оленою Пашун.

Метою зустрічі було обговорення питань подальшої організації спільної роботи, зокрема, покращення умов отримання послуг Пенсійного фонду України жителями громади та підписання Угоди про співпрацю між Томашівською сільською радою то Головним управління Пенсійного фонду України у Київській області з надання адміністративних послуг у сфері пенсійного забезпечення громадян на віддалених робочих місцях.

Обговорені питання особливостей прийому громадян громади в умовах карантинних обмежень, можливостей попереднього запису на прийом, переваг отримання електронних послуг через вебпортал Пенсійного фонду України. Надані роз’яснення щодо проведеного перерахунку пенсій з 01.03.2021 .

Також налагоджено співпрацю зі старостами  щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів громади, зокрема, домовлено про наповнення куточків інформацією щодо пенсійного законодавства.

Тож, відповідно до Угоди, прийом громадян спеціалістами Фонду буде проводитись в приміщені Томашівської сілької ради кожен перший вівторок місяця з 8.30 до 11.30 години за адресою: с. Томашівка, вул. 30-річчя Перемоги, 9.   Перший прийом громадян буде проведено 06.04.2021.

Окремо, спільно з фахівцем відділу забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово – економічного управління Світланою Маєвською обговорили питання легалізації трудових відносин в територіальних громадах, як засобу наповнення місцевих бюджетів та бюджету Пенсійного фонду області. Особливу увагу приділено методам донесення інформації до суб’єктів малого підприємництва щодо недопущення до роботи найманих працівників без оформлення трудових відносин, а також ефективності заслуховування боржників на комісіях по заборгованості при органах місцевого самоврядування. Зазначено, що тільки офіційно працевлаштований працівник та офіційно зареєстрований підприємець можуть розраховувати на допомогу з боку держави.

Сторонами досягнуто домовленостей та окреслено план дій щодо легалізації заробітної плати в громаді.

 

 

Tomashivka ugoda1 - Робоча зустріч з Томашівським сільським головою!

  Tomashivka ugoda 2 e1615986124881 - Робоча зустріч з Томашівським сільським головою!

  3 Tomashivka legalizatsiya - Робоча зустріч з Томашівським сільським головою!

 

 

 

background Layer 1