Пропустити навігацію

Зустріч з керуючим територіального відокремленого безбалансованого відділення № 10026/0877 АТ «Ощадбанк»!

На Білоцерківщині 16.03.2021 відбулася зустріч з керуючим територіального відокремленого безбалансованого відділення № 10026/0877 АТ «Ощадбанк» Ларисою Ватаманюк, на якій були присутні начальники відділів обслуговування громадян № 2 Костянтин Будко та № 3 Оксана Бурімська.

Метою зустрічі було визначення основних напрямів співпраці щодо виплати пенсій через банківські установи АТ «Ощадбанк» для жителів створених об’єднаних територіальних громад Білоцерківського району.

Окремим питанням було виготовлення електронного пенсійного посвідчення для пенсіонерів, які отримують пенсійні виплати через АТ «Ощадбанк».

Слід зазначити, що у кожного пенсіонера є право вибору щодо способу одержання пенсії – через відділення поштового зв’язку або через уповноважені банківські установи. В обох випадках обслуговування здійснюється безкоштовно.

Виплата пенсій і грошових допомог через банківські установи значно скорочує термін обігу коштів, спрощує облік та контроль їх руху, а також зменшує витрати Фонду. Зарахування коштів на пенсійні рахунки в банках відбувається не пізніше наступного банківського дня після проведення фінансування органами Пенсійного фонду України, а передача коштів від Фонду до поштового відділення триває три робочі дні.

Серед переваг банківського обслуговування є:

  • одержання пенсії в будь-який зручний для пенсіонера час через банкомат або у відділенні банку на всій території України;
  • зняття з поточного пенсійного рахунку як усієї зарахованої суми, так і її частини;
  • можливість одержання додаткового доходу шляхом нарахування банком відсотків на залишок коштів на рахунку та схоронність коштів;
  • можливість безготівкових розрахунків за комунальні послуги, товари тощо;
  • відсутність необхідності брати з собою значну суму коштів готівкою у разі від`їзду.

Окрім того, важливим фактом є те, що якщо пенсіонер з якихось причин не зміг отримати виплату через поштове відділення, то кошти повертаються на рахунок Пенсійного фонду України і одержати їх можна буде лише у наступному місяці. А пенсійні кошти, зараховані на банківський рахунок, залишаються доступними у будь-який момент після надходження.

IMG ff69d33c83a4a153d7db2cfbfd788f99 V - Зустріч з керуючим територіального відокремленого безбалансованого відділення № 10026/0877 АТ «Ощадбанк»!

background Layer 1