Пропустити навігацію

Зустріч керівництва Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та Київської міської дирекції АТ «Укрпошта»!

З метою виконання пріоритетних завдань Пенсійного фонду України, 18 березня 2021 року відбулась зустріч керівництва Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та Київської міської дирекції АТ «Укрпошта» щодо вдосконалення механізму співпраці.

Захід проведено за участі начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова, в. о. директора філії Київської міської дирекції АТ «Укрпошта» Артура Трохимця та інших представників сторін.

Присутні обговорювали питання підписання договору про доставку та виплату пенсій на II-IV квартали 2021 року, оскільки відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1279 “Деякі питання організації виплати пенсій та грошової допомоги”, організацією, що здійснює виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України, визначено національного оператора поштового зв’язку, функції якого виконує акціонерне товариство “Укрпошта”. Також присутні визначили основні напрямки подальшої співпраці та методи вирішення проблемних питань.

1 IMG 1150 - Зустріч керівництва Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та Київської міської дирекції АТ «Укрпошта»!

2 IMG 1152 - Зустріч керівництва Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та Київської міської дирекції АТ «Укрпошта»!

3 IMG 1153 - Зустріч керівництва Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та Київської міської дирекції АТ «Укрпошта»!

background Layer 1