Пропустити навігацію

Тримаємо на пульсі економічний розвиток Київщини

23.03.2021 відбулася робоча зустріч фахівця відділу забезпечення наповнення  бюджету № 2 фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Оксани Малинки з головним бухгалтером Товариства з обмеженою відповідальністю «Укрстарч» Наталією Цимбалюк.

В ході зустрічі були обговорені питання перспективи побудови нового заводу по виробництву кукурудзяного крохмалю. До речі, про це каже і назва підприємства, яка в перекладі з англійської мови означає «український крохмаль». ТОВ «Укрстарч» знаходиться на території колишнього Цукрового заводу в м. Яготин. На сьогодні підприємство займається підготовчими будівельними роботами.  В 2022 році планується побудувати завод і здійснити його запуск, що дозволить створити 400 нових робочих місць: адміністративний персонал, інженерно-технічні працівники, робітники. На сьогодні працевлаштовано 98 громадян. Слід зазначити, що підприємство своєчасно та в повному обсязі сплачує внески до Пенсійного фонду України.

В свою чергу, спеціалістом Пенсійного фонду Київщини було надано інформацію про нові послуги Фонду для пенсіонерів та працюючих громадян: автоматичне призначення пенсій, отримання довідок і подання запитів в електронному вигляді. Розповіла про впровадження електронних трудових книжок.

Підсумовуючи, можна сказати, що відкриття підприємств такого масштабу з легальною заробітною платою створює передумови для економічного розвитку не тільки Київщини, а й держави в цілому.

IMG f138482951baaa0405132ff738f7cce5 V - Тримаємо на пульсі економічний розвиток Київщини

background Layer 1