Пропустити навігацію

Тривають зустрічі з учасниками АТО/ООС!

На сьогоднішній день на сході України знаходиться чимало патріотів, які  без вагань покинули сім’ю, дім, роботу, та пішли захищати землю від підступного ворога. І звісно, нам хочеться висловити слова подяки  всім тим, хто з честю виконав свій обов’язок перед Батьківщиною, родиною, державою, захищаючи її незалежність та територіальну цілісність.

Кожному учаснику АТО/ООС потрібно приділити увагу та надати кваліфіковану консультацію. Фахівцями Пенсійного Фонду постійно оновлюється інформація у “Літерних справах” учасників АТО/ОСС та членів сімей військовослужбовців, загиблих під час проведення антитерористичної операції.

30 березня 2021 року начальник відділу обслуговування громадян №10  Віта Заїка зустрілася з військовослужбовцями Валерієм Базилюком та Віталієм Погребним, які приймали участь у бойових діях на сході України.

Під час зустрічей вона розповіла про аспекти пенсійного забезпечення учасників АТО/ООС та членів їх сімей, надала роз’яснення щодо умов і порядку виходу на пенсію військовослужбовців та отримання підвищення до пенсії відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, порядку виплати пенсій “військовим” пенсіонерам у період їх мобілізації та призначення пенсій учасникам бойових дій по інвалідності.

foto1 1 - Тривають зустрічі з учасниками АТО/ООС!

foto2 1 - Тривають зустрічі з учасниками АТО/ООС!

background Layer 1