Пропустити навігацію

Зустрічі з головами об’єднаних територіальних громад!

07 квітня начальником та заступником начальника відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 фінансово-економічного управління Віолетою Мелашенко і Наталією Кізіловою були проведені зустрічі з головами об’єднаних територіальних громад: Медвинським сільським головою, Богуславським,  Кагарлицьким та Таращанським міськими головами.

В ході зустрічей були обговорені питання легалізації трудових  відносин  в територіальних громадах, як засобу наповнення місцевих бюджетів та бюджету Пенсійного фонду області.

Особливу увагу приділено методам донесення інформації до суб’єктів малого підприємництва безпосередньо через адміністрації ринків, а також організації роботи по проведенню спільних рейдів щодо недопущення до роботи найманих працівників без оформлення трудових відносин.

 В процесі поїздки проведено зустрічі з керівниками ринків міст Богуслава та Таращі, а також налагоджено співпрацю зі старостами сіл щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів громад, зокрема розміщення інформації Пенсійного фонду на інформаційних стендах.

Захист прав застрахованих осіб є пріоритетним напрямком діяльності Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, тож працівники докладають максимум зусиль для донесення актуальної інформації до кожного громадянина регіону.

Зустрічі пройшли в атмосфері довіри, поваги та розуміння озвучених проблем. Сторонами досягнуто домовленостей в проведенні заходів по легалізації трудових відносин у місцевих громадах.

Boguslav OTG 2 768x1024 - Зустрічі з головами об’єднаних територіальних громад!

Medvyn OTG 2 - Зустрічі з головами об’єднаних територіальних громад!

Tarashh rynok 1024x768 - Зустрічі з головами об’єднаних територіальних громад!

TarASHHA OT 768x1024 - Зустрічі з головами об’єднаних територіальних громад!

 

background Layer 1