Пропустити навігацію

Пам’ятаємо, поважаємо, вклоняємось!

З нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій Війні заступник начальника відділу обслуговування громадян № 12 Головного упрвління ПФУ у Київській області Наталія Живага спільно із заступником голови Макарівської селищної ради Богданом Живагою та старостою с. Червона Слобода Валентиною Поповою,  здійснили виїзд до інваліда війни ІІ-групи Радчук Любов Петрівни. 
Любов Петрівна народилась в мальовничому селі Радків на Поліссі. Коли почалася війна, Любов Петрівні ще навіть не виповнилось п’яти рочків. Коли прийшли німецько-фашиські загарбники на українські землі її разом із мамою відправили в німецький концтабір. Було тяжко та скрутно, але вони вижили. Завдяки мужності та відвазі наших визволителів в 1945 році була звільнена з полону. 
1 вересня 1955 року Любов Петрівна вступила на навчальні курси по підготовці медичних сестер «Союзу Красного Креста» і «Красного Полумесяца СССР» і при цьому постійно працювала в Макарівському районному комітеті «Красного Креста УССР». Після закінчення навчання в 1957 році була зарахована на посаду медсестри Красногірської тублікарні Макарівського району, де пропрацювала понад 30 років.
У свої 84 роки Любов Петрівна завжди радо приймає гостей та залюбки спілкується із представниками місцевої влади. 

IMG 96534d309316c70e9478f03d6c316d41 V 1024x768 - Пам'ятаємо, поважаємо, вклоняємось!
background Layer 1