Пропустити навігацію

Робота по погашенню заборгованості – один із пріоритетних напрямків діяльності обласних структур виконавчої влади!

На виконання Плану спільних заходів щодо забезпечення своєчасного надходження коштів зі сплати єдиного соціального внеску та погашення заборгованості відбулася робоча нарада обласних підрозділів Державної податкової служби України, Пенсійного фонду України та Управління примусового виконання рішень в місті Вишгороді.

В нараді взяли участь: начальник фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Юлія Калита, начальник Вишгородського районного відділу Державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Володимир Попок та начальник Вишгородського відділу по роботі з податковим боргом управління з податковим боргом Головного управління Державної податкової служби у Київській області Лариса Мусієнко.

Заборгованість зі сплати ЄСВ по Вишгороду становить 28,1 млн грн, що становить 4 відсотки від загальної заборгованості по Київській області.

В ході наради було обговорено взаємодію  структур в забезпеченні стовідсоткового охоплення заходами стягнення наявного боргу.

Нарада пройшла в атмосфері взаєморозуміння та поваги, за результатами яких досягнуто домовленостей  у проведенні спільної роботи по стягненню заборгованості.

Завдяки проведенню подібних заходів планується збільшення надходження єдиного соціального внеску в області та виконання доведених завдань.

IMG 27117f64d272402b7c482e54eab65042 V - Робота по погашенню заборгованості – один із пріоритетних напрямків діяльності обласних структур виконавчої влади!

 

background Layer 1