Пропустити навігацію

Наради щодо своєчасного надходження коштів та погашення заборгованості з єдиного соціального внеску

На виконання Плану спільних заходів щодо своєчасного надходження коштів та погашення заборгованості з єдиного соціального внеску продовжуються спільні наради обласних підрозділів Державної податкової служби України, Пенсійного фонду України та Управління примусового виконання рішень Міністерства юстиції України.

Нещодавно в таких нарадах взяв участь начальник відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 фінансово – економічного управління Головного управління ПФУ у Київській області Анатолій Ткаченко.

На сьогодні в області 32 тисячі боржників, в яких заборгованість зі сплати ЄСВ – понад 663 млн грн, охоплено заходами стягнення 83%, стягнуто 28 млн грн (5,4%).

Наради пройшли в атмосфері поваги та взаєморозуміння, було обговорено взаємодію  структур в забезпеченні повного охоплення наявного боргу заходами стягнення та досягнуто домовленостей  у проведенні роботи по його зменшенню, зокрема,  спільних виїздів за місцем реєстрації (роботи) боржників та оперативного обміну інформацією.

 

IMG 5615 - Наради щодо своєчасного надходження коштів та погашення заборгованості з єдиного соціального внеску

IMG 8cd6e27715ae7b7303346851ce628aee V - Наради щодо своєчасного надходження коштів та погашення заборгованості з єдиного соціального внеску

background Layer 1