Пропустити навігацію

Легалізація трудових відносин – важлива тема сьогодення!

Продовжується робота на виконання тристороннього Плану спільних заходів щодо зниження рівня не задекларованої праці на 2021 рік. Спеціалісти відділів забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, спільно з працівниками Головного управління Національної поліції у Київській області, провели рейди по виявленню неоформлених найманих працівників у містах Фастові, Кагарлику, Обухові, Українці, Тетієві, Василькові, Сквирі, Вишгороді, Славутичу та Броварах.

Офіційне працевлаштування – це захист соціальних інтересів громадян, гарантування права на соціальні виплати та пенсійне забезпечення. Тому під час рейдів громадянам розяснено переваги легальної зайнятості, залежність страхового стажу від сплати єдиного соціального внеску роботодавцями, можливість здійснення доплат до мінімального страхового внеску та докупити страховий стаж. На сьогодні страховий стаж для призначення пенсії становить 28 років, розмір мінімальної заробітної плати – 6000 грн, розмір мінімального страхового внеску – 1320 грн.

До присутність також донесено інформацію про функціонування Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, де працює низка сервісів для пенсіонерів, застрахованих осіб та страхувальників.

Vasylk 1 1024x484 - Легалізація трудових відносин – важлива тема сьогодення!

Kagarlyk 768x1024 - Легалізація трудових відносин – важлива тема сьогодення!

obuhiv 1 768x1024 - Легалізація трудових відносин – важлива тема сьогодення!

Obuhiv 768x1024 - Легалізація трудових відносин – важлива тема сьогодення!

Tetiyiv 1 1024x473 - Легалізація трудових відносин – важлива тема сьогодення!

Fastiv2 768x1024 - Легалізація трудових відносин – важлива тема сьогодення!

background Layer 1