Пропустити навігацію

Робоча нарада на Бориспільщині!

На виконання Плану спільних заходів щодо надходження коштів та погашення заборгованості у приміщенні Бориспільського міськвиконкому відбулася розширена робоча нарада з керівниками об’єднаних територіальних громад Бориспільського району щодо організації роботи з наповнення місцевих бюджетів та заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення.

В нараді взяли участь: начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, виконуючий обов’язки заступника начальника ГУ ДПС у Київській області Денис Гергі, в. о. голови Бориспільської РДА Руслан Дяченко, керівники територіальних громад Броварського району та представники правоохоронних органів.

В ході наради обговорено резерви наповнення місцевих бюджетів Бориспільського району, роботу з платниками податків, які мають борги, земельні питання та легалізацію трудових відносин.

Василь Фатхутдінов озвучив питання надання послуг та доступності інформації про діяльність Пенсійного фонду України, погашення наявного боргу з ЄСВ, проведення спільних рейдів по виявленню неоформлених працівників. Зокрема, у Бориспільському районі вже проведено 73 таких рейди, виявлено 18 неоформлених працівників, але працевлаштовано з них, за даними  звітності всього 5.

Очільник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області наголосив на ключовій ролі громад в легалізації найманої праці та вніс пропозиції до проєкту рішення наради по залученню представників громад до проведення спільних рейдів.

1 IMG 9055 1024x683 - Робоча нарада на Бориспільщині!

2 IMG 9060 e1623066847979 683x1024 - Робоча нарада на Бориспільщині!

3 IMG 9084 1024x683 - Робоча нарада на Бориспільщині!

 

background Layer 1