Пропустити навігацію

Нарада з керівниками об’єднаних територіальних громад Обухівського району!

10 червня у приміщенні Обухівської районної державної адміністрації відбулася розширена робоча нарада з керівниками об’єднаних територіальних громад Обухівського району щодо організації роботи з наповнення місцевих бюджетів та заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення.

В нараді взяв участь начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов.

В ході наради обговорено резерви наповнення місцевих бюджетів Обухівського району, роботу з платниками податків, які мають борги, земельні питання та легалізацію трудових відносин.

Василь Фатхутдінов озвучив питання надання послуг та доступності інформації про діяльність Пенсійного фонду України, погашення наявного боргу з ЄСВ, проведення спільних рейдів по виявленню неоформлених працівників. Зокрема, в містах та селищах Обухівського району проведено 19 таких рейдів, виявлено 77 неоформлених працівників, а працевлаштовано з них, за даними квартального звіту, всього 10.

Очільник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області наголосив на ключовій ролі громад в легалізації найманої праці в регіоні та вніс пропозиції до проєкту рішення наради по залученню представників громад до проведення спільної роботи по наповненню як місцевих бюджетів, так і бюджету Пенсійного фонду України.

IMG 9183 1024x683 - Нарада з керівниками об’єднаних територіальних громад Обухівського району!

IMG 9187 1024x683 - Нарада з керівниками об’єднаних територіальних громад Обухівського району!

IMG 9220 1024x683 - Нарада з керівниками об’єднаних територіальних громад Обухівського району!

background Layer 1