Пропустити навігацію

Зустріч з особовим складом Баришівського відділення поліції!

16.06.2021 заступник начальника відділу обслуговування громадян №1 Надія Чередніченко зустрілась з особовим складом Баришівського відділення поліції.

         В ході зустрічі були надані роз’яснення щодо порядку подання та оформлення пенсії для працівників поліції, особливості призначення пенсії по інвалідності, порядок визначення грошового забезпечення, які надбавки та підвищення можуть нараховуватись до пенсії згідно чинного законодавства.

         Присутніх поінформовано про інноваційні методи дистанційного отримання послуг Пенсійного фонду України за допомогою сучасних електронних сервісів як “Автоматичне призначення пенсій”, “Електронна трудова книжка”, порядок реєстрації користувачів вебпорталу та особливості його використання.

         Розглянуто питання легалізації заробітної плати, виплати її в повному обсязі, оскільки переважна більшість підприємців і підприємств нараховують заробітну плату працівникам на рівні законодавчо встановленого мінімуму, або взагалі випадки неоформлених працівників в охоронних структурах, на будівництві, інших організаціях.

         Зосереджено увагу на опрацювання органами поліції запитів щодо переплати пенсій, які виникли з вини пенсіонера, або членів його родини, зміні персональних даних чи нарахування пенсійних виплат після смерті пенсіонера.

20210617 094952 mfnr 1024x768 - Зустріч з особовим складом Баришівського відділення поліції!

background Layer 1