Пропустити навігацію

Зустріч з колективом Білоцерківської окружної прокуратури та ветеранами органів прокуратури!

17.06.2021 начальник відділу обслуговування громадян №2 Костянтин Будко, начальник відділу обслуговування громадян № 3 Оксана Бурімська та фахівець відділу перерахунків №1 Валентина Бойко провели зустріч з колективом Білоцерківської окружної прокуратури та ветеранами органів прокуратури, на якій був присутній заступник керівника Білоцерківської окружної прокуратури Олександр Маційчук,

В ході зустрічі були розглянуті питання щодо роботи органів Пенсійного фонду України за принципом екстериторіальності, можливостей попереднього запису на прийом, переваг отримання електронних послуг за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України (подання документів для призначення (перерахунку) пенсій в «один дотик»; «автоматичне призначення пенсій»; отримання довідок із підтверджуючим QR– кодом про розмір пенсій, страховий стаж, заробітну плату; подання звернення (заява, скарга, пропозиція), сервіс «Пенсійний калькулятор» та «Мобільний за стосунок»; електронна трудова книжка та електронний лікарняний).

Присутні цікавились умовами виходу на пенсію та особливостями проведення перерахунку пенсій працівникам органів прокуратури відповідно до Закону України від 14.10.2014 № 1697-VII «Про прокуратуру».

Зустріч пройшла у форматі діалогу. На поставлені питання присутнім були надані вичерпні відповіді та роздані інформаційні буклети.

Колектив Білоцерківської окружної прокуратури подякували представникам Фонду за проведену зустріч.

yzobrazhenye viber 2021 06 17 11 18 42 1024x622 - Зустріч з колективом Білоцерківської окружної прокуратури та ветеранами органів прокуратури!

yzobrazhenye viber 2021 06 17 11 18 56 1024x576 - Зустріч з колективом Білоцерківської окружної прокуратури та ветеранами органів прокуратури!

background Layer 1