Пропустити навігацію

Зустріч в рамках «Школи майбутнього пенсіонера»!

23.06.2021 начальник відділу обслуговування громадян № 3 Оксана Бурімська та спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 Олена Музиченко провели зустріч з особами, що перебувають на обліку в Центрі розвитку підприємництва Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості в рамках «Школи майбутнього пенсіонера».

Були обговорені питання щодо:

  • умов прийому громадян у сервісних центрах Пенсійного фонду на Білоцерківщині (прийом здійснюється за попереднім записом),

  • умов призначення пенсії: необхідний вік, стаж та порядок нарахування;

  • отримання електронних послуг через особистий кабінет вебпорталу Пенсійного фонду України (подання документів для призначення (перерахунку) пенсій в «один дотик»; «автоматичне призначення пенсій»; отримання довідок із підтверджуючим QR– кодом про розмір пенсій, страховий стаж, заробітну плату; подання звернення (заява, скарга, пропозиція), сервіс «Пенсійний калькулятор» та «Мобільний за стосунок»; електронна трудова книжка та електронний лікарняний).

Окремим питанням розглядалася легалізація заробітної плати: переваги та способи перевірки суми сплачених страхових внесків роботодавцем через вебпортал Пенсійного фонду України.

Зустріч пройшла у формі діалогу. Присутнім були надані відповіді на всі поставлені запитання та роздані інформаційні буклети.

1 yzobrazhenye viber 2021 06 24 13 09 18 1024x766 - Зустріч в рамках «Школи майбутнього пенсіонера»!

background Layer 1