Пропустити навігацію

Про підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

23 липня 2021 року проведено засідання колегії при начальнику Головного управління Василя Фатхутдінова за підсумками роботи у І півріччі 2021 року, яка проходила в місті Біла Церква.

В засіданні колегії взяли участь: Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус, заступник голови Київської обласної державної адміністрації Олег Торкунов, голова Київської обласної ради професійних спілок Василь Хвостіков, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, голова Київської обласної профспілкової організації працівників Пенсійного фонду України Леонід Білоус, а також керівники структурних підрозділів Головного управління.

За традицією, перед початком колегії, надано слово керівникам Білоцерківщини – Людмилі Мерзлюк та Василю Зеленському, які висловили вдячність за роботу працівників Фонду та прозору діяльність, відмітили високий рівень та професіоналізм, адже завзятість, з якою вони працюють – є взірцевою для наслідування.

Розпочавши засідання Василь Фатхутдінов подякував в.о. ректора Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Наталії Бендерець за надану можливість проводити засідання колегії в стінах закладу, який вона очолює. Даний заклад обрано неспроста, т.я. він є одним із сумлінних платників єдиного соціального внеску (355 тис. щомісяця) .

Під час своєї доповіді Василь Гайнулович зазначив, що основна задача, яка стояла перед Пенсійним фондом області, а саме: своєчасне призначення, перерахунки та виплата пенсій – виконана. За І півріччя 2021 року профінансовано пенсійні виплати понад 541 тис. пенсіонерам на загальну суму 12,5 млрд грн (щомісячно – 2,8 млрд грн, щоденно – 95 млн грн)

З метою організації якісного прийому громадян на території Київської області функціонує 34 громадські приймальні та 48 пунктів прийому громадян на відділених робочих місцях.

Під час своєї доповіді заступник начальника Головного управління Олена Зорка зазначила, що протягом І півріччя поточного року Головним управлінням були своєчасно проведені перерахунки пенсій. Середній розмір пенсії по області становить 3 841 грн, що на 389 грн більше ніж в аналогічному періоді минулого року.

Актуальним питанням є переведення паперових пенсійних справ в електронний формат. На сьогодні кількість оцифрованих пенсійних справ становить 126 тис. 100 % переведення в електронний формат пенсійних справ дозволить як представникам Фонду так і пенсіонеру переглядати особову справу незалежно від місця перебування.

В сою чергу, Василь Хвостіков зауважив, що взявши до уваги об’єм роботи та навантаження на кожного працівника Пенсійного фонду Київщини та терміни виконання цих завдань відмітив самовідданість та відповідальність. І саме тому, хотів би винести на розгляд профспілкового активу заохочення працівників Фонду за високий професіоналізм.

Під час свого виступу Олег Торкунов відмітив якісний прийом громадян, в якому переконався особисто, відвідавши один із сервісних центрів у місті Біла Церква.

Підсумовуючи, Голова правління Фонду Євгеній Капінус зазначив, досконала робота пенсійної системи залежить від кожної ланки даної структури. Для досягнення високих стандартів обслуговування громадян, з урахуванням новітніх технологій, необхідно забезпечити своєчасність призначення, перерахунків та виплати пенсій, скорегувати роботу по кожному із показників діяльності.

Завершуючи, Василь Фатхутдінов запевнив присутніх, що органи Пенсійного фонду області і надалі покращуватимуть результати своєї роботи щодо впровадження політики держави у своєчасності виплати пенсій, наближення послуг до громадян та прозорої діяльності. Також виділив важливим напрямом діяльності щодо легалізації заробітної плати, що в свою чергу сприятиме наповненню бюджету Фонду.

1 1 1024x683 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

2 IMG 9792 1024x683 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

3 Podyaka Benderets 4754 2 1024x711 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

4 IMG 9797 1024x683 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

5 IMG 9805 1024x683 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

6 IMG 9818 1024x683 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

7 IMG 9860 1024x683 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

8 IMG 9878 1024x683 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

9 IMG 9894 1024x683 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

10 IMG 9913 1024x683 - Про підсумки роботи Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2021 року!

 

background Layer 1