Пропустити навігацію

Зустріч з директором Навчально-наукового інституту права Університету державної фіскальної служби України

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед випускників вищих навчальних заходів щодо можливості працевлаштування на вакантні посади державної служби Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, 11.10.2021 начальник відділу обслуговування громадян №7 (сервісний центр) Оксана Марченко провела зустріч з директором Навчально-наукового інституту права Університету державної фіскальної служби України Василем Топчієм.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо умов вступу майбутніх випускників на державну службу, умови проходження конкурсу на заміщення вакантних посад та про переваги державної служби. Надано інформаційний матеріал щодо працевлаштування в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області.

В зв’язку з тим, що студенти тимчасово проводять онлайн-навчання, є домовленість про проведення зустрічі із майбутніми випускниками після відновлення навчання.

11 1 1024x768 - Зустріч з директором Навчально-наукового інституту права Університету державної фіскальної служби України

background Layer 1