Пропустити навігацію

Напередодні Дня захисника України працівники Фонду Київської області висадили калину – символ Батьківщини

Напередодні Дня захисника України, жінки колективу Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області урочисто привітали колег.

Це свято має особливе значення для всіх патріотів своєї держави, для тих, хто любить, пишається і захищає свою Батьківщину. Воно нагадує про громадянський обовязок, а наш святий обовязокзберегти мир і злагоду в суспільстві та на землі.

І саме тому, від усієї душі бажаємо ніколи не втрачати твердості та сили духу, енергії та оптимізму, які спонукатимуть рухатись тільки вперед, долаючи усі життєві перепони! А благополуччя та надійний тил в родинінадихатиме до нових звершень та шляхетних вчинків!

Окремо вітаємо наших колег з відзнаками Пенсійного фонду України: нагрудним знакомЗнак пошани Пенсійного фонду УкраїниСтаніслава Прудкого, головного спеціаліста управління контрольноперевірочної роботи, та Почесною грамотоюСергія Навроцького, начальника управління по роботі з персоналом.

13.10.2021 для працівників Головного управління Фонду Київщини, ознаменувався не тільки гучними привітаннями у переддень великих свят: Дня захисника України і козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці, а й символічною висадкою різноманітних саджанців. Серед яких і кущі калини, яку обрано неспроста, адже калину в Україні споконвіку цінували як символ миру, добра, сімї та благополуччя і з часом почали сприймати як національне надбання.

А ще калина, як і прийдешні свята, знаменує єдність українського народу, символ Батьківщини та безсмертя роду!

Це наш духовний світ, наша спадщина, яка опредметнює духовний потяг до рідної землі, свого берега, своїх традицій.

Керівництво Головного ж управління піклуючись про духовний розвиток молодого покоління дбають й про дотримання ними традицій українського народу та подальшу передачу спадщини наступному поколінню. Завдяки чому образ калини житиме й надалі і у піснях, у казках, легендах, прислівях та приказках.

Нехай же прийде благодать та мир до всіх, хто не байдужий до ближніх та несе свій особистий вклад до розквіту Батьківщини!

2 1 - Напередодні Дня захисника України працівники Фонду Київської області висадили калину - символ Батьківщини 3 1 - Напередодні Дня захисника України працівники Фонду Київської області висадили калину - символ Батьківщини 4 1 - Напередодні Дня захисника України працівники Фонду Київської області висадили калину - символ Батьківщини 5 1 - Напередодні Дня захисника України працівники Фонду Київської області висадили калину - символ Батьківщини 6 1 - Напередодні Дня захисника України працівники Фонду Київської області висадили калину - символ Батьківщини 7 - Напередодні Дня захисника України працівники Фонду Київської області висадили калину - символ Батьківщини 8 - Напередодні Дня захисника України працівники Фонду Київської області висадили калину - символ Батьківщини 9 - Напередодні Дня захисника України працівники Фонду Київської області висадили калину - символ Батьківщини 

background Layer 1