Пропустити навігацію

Робоча зустріч першого заступника Головного управління з в. о. начальника Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради “Обласне психіатрично – наркологічне медичне об’єднання” 

З метою вирішення питання погашення заборгованості перед Головним управління Пенсійного фонду України у Київській області, перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Верещак 26 жовтня 2021 року провів робочу зустріч з в. о. начальника Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради “Обласне психіатрично – наркологічне медичне об’єднання”  Аллою Наістою.

Зустріч пройшла в атмосфері взаєморозуміння та конструктивного діалогу. Василь Верещак повідомив, що на поточну дату заборгованість некомерційного підприємства з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, становить 1 млн 629 тис. грн. Кошти не сплачені майже за 6 місяців. Така ситуація ставить під загрозу своєчасність виплати пенсій.

Алла Наіста розповіла, що питання боргу постійно знаходиться на контролі у керівництва підприємства та засновника — Київської обласної ради. Наявну заборгованість буде сплачено частинами, до кінця поточного місяця вже надійде 417 тис. грн.

 В ході зустрічі досягнуто домовленостей про взаємодію та співпрацю між Головним управлінням та Обласним психіатрично-наркологічним медичним об’єднанням, зокрема,  надання консультацій працівникам про призначення та перерахунок пенсій, роботу з електронними листками непрацездатності, тощо.

IMG 22caf97ee992ca8e961d1e8cbbe47e43 V 768x1024 - Робоча зустріч першого заступника Головного управління з в. о. начальника Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради “Обласне психіатрично - наркологічне медичне об’єднання” 

background Layer 1