Пропустити навігацію

Робочий візит заступника голови Обухівської районної державної адміністрації до відділ обслуговування громадян №13 м. Обухова

26.10.2021 заступник голови Обухівської районної державної адміністрації Ірина Старенька відвідала відділ обслуговування громадян №13 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та провела робочу зустріч з начальником відділу Наталією Василишиною.

Під час зустрічі Наталія Францівна поінформувала щодо стану виплати пенсій, акцентувала увагу на тому, що пенсії виплачуються згідно встановленого графіка та без затримок. Також розповіла про розгляд письмових звернень громадян та надання послуг на 6 віддалених робочих місцях Фонду в об’єднаних територіальних громадах Обухівського району.

Ірина Абрамівна запитала у відвідувачів про умови та якість проведення прийому громадян спеціалістами Фонду, можливість безбар’єрного доступу до приміщення та надання поcлуг для осіб з інвалідністю. Скарги на умови прийому громадян від відвідувачів відсутні.

IMG d2d681ec242679c11bcd7a693413afc6 V 768x1024 - Робочий візит заступника голови Обухівської районної державної адміністрації до відділ обслуговування громадян №13 м. Обухова

background Layer 1