Пропустити навігацію

Зустріч начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області з головою Бучанської районної державної адміністрації

12.11.2021 начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов спільно з начальником відділу обслуговування громадян № 11 (сервісний центр) Аллою Приймаченко зустрілись з головою Бучанської районної державної адміністрації Миколою Ляшенко, який відвідав сервісний центр з метою ознайомлення з умовами прийому громадян спеціалістами Фонду в період карантинних обмежень “червоної” зони.

Під час зустрічі  Василь Гайнулович запевнив Миколу Миколайовича в тому, що тримає на особистому контролі дотримання норм протиепідемічної безпеки працівниками та відвідувачами Фонду, зокрема ініціюючи проведення попереднього запису на прийом та через електронні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України, задля уникнення черг та скупчення громадян в зонах очікування.  
В свою чергу, Алла Григорівна поінформувала щодо кількості громадян, що звертаються до спеціалістів Фонду, а саме близько 200 чоловік щодня. Окрім того, детально зупинилась на територіальній та мобільній доступності громадян до послуг Фонду, адже у Бучанському районі, окрім сервісного центру, безперебійно працюють пункти прийому громадян на віддалених робочих місцях, а саме у селах: Крюківщина, Білогородка, Дмитрівка та  Петропавлівська Борщагівка.  
1 IMG 8503f88f598111ab6c04e5f05d983ccd V 768x1024 - Зустріч начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області з головою Бучанської районної державної адміністрації 

 

background Layer 1