Пропустити навігацію

Виїзний прийом громадян в селі Бурти Кагарлицького району

19 листопада 2021 року начальник відділу обслуговування громадян №10 ГУ ПФУ у Київській області Віта Заїка спільно з секретарем Кагарлицької міської ради Людмилою Демиденко за участю представників структурних підрозділів провели виїзний прийом громадян в селі Бурти.

Фахівець Фонду повідомила громадянам про механізм призначення пенсії та основні фактори, які впливають на визначення її розміру. Розповіла про підвищення пенсійних виплат з 1 жовтня та 1 грудня 2021 року, про зміни у пенсійному забезпеченні потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Спеціаліст відповіла на запитання відвідувачів про порядок здійснення перерахунків пенсійних виплат, ознайомила з широким спектром та перевагами електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України.

Окрім того, присутні детально ознайомлені із призначення пенсії в автоматичному режимі та можливістю попереднього подання заяви-анкети щодо вибору такого формату оформлення.

Фахівець акцентувала увагу на тому, що отримати консультації з питань пенсійного забезпечення чи здійснити попередній запис на прийом можна за номером телефону (04573) 6-12-65 – гаряча лінія відділу обслуговування громадян №10 у м. Кагарлик.

foto1 1024x768 - Виїзний прийом громадян в селі Бурти Кагарлицького району

background Layer 1