Пропустити навігацію

Робоча зустріч у Вишгородській районній філії Київського обласного центру зайнятості

Одним з найважливіших завдань управління по роботі з персоналом Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області залишається питання ефективного та якісного підбору персоналу.

Вишгородський районний центр зайнятості став надійним партнером Головного управління у вирішенні питання укомплектування вакантних посад. Вже не вперше працівники управління по роботі з персоналом відвідують Вишгородський районний центр зайнятості з метою проведення роз’яснювальної роботи з відвідувачами центру щодо переваг працевлаштування на державну службу, наявності вакантних посад та умов проведення конкурсного відбору на посади державної служби.

Під час зустрічі із заступником директора Вишгородської районної філії Київського обласного центру зайнятості Куляєвою Ольгою Олексіївною та завідувачем сектору взаємодії з роботодавцями Громовець Іриною Григорівною начальник управління по роботі з персоналом Сергій Навроцький, начальник відділу добору, оцінки та розвитку персоналу Тетяна Євстратова та головний спеціаліст відділу кадрового адміністрування та організаційного розвитку Лідія Грищенко обговорили наявність вакантних посад в структурних підрозділах Головного управління, порядок подачі інформації для участі у конкурсі, перелік необхідних документів та проходження конкурсного відбору.

Фахівці Головного управління надали наочні та відеоматеріали для інформування відвідувачів центру зайнятості та узгодили шляхи подальшої взаємодії Головного управління та Вишгородського районного центру зайнятості щодо забезпечення та підготовки кадрового потенціалу з урахуванням потреб, специфіки працевлаштування та проходження державної служби в органах Пенсійного фонду України Київської області.

1 1 768x1024 - Робоча зустріч у Вишгородській районній філії  Київського обласного центру зайнятості 2 1 e1637910185714 768x1024 - Робоча зустріч у Вишгородській районній філії  Київського обласного центру зайнятості

3 768x1024 - Робоча зустріч у Вишгородській районній філії  Київського обласного центру зайнятості

background Layer 1