Пропустити навігацію

Виїзний прийом в пункті прийому громадян при Перемозькому старостинському окрузі

22.12.2021 спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Світлана Биструшкіна провела виїзний прийом в пункті прийому громадян при Перемозькому старостинському окрузі.

Фахівець надала консультації щодо перерахунків пенсій, а також надбавок і підвищень до неї, розміри яких визначаються від прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, який з 1 грудня 2021 року становить 1934,00 грн. Перерахунки здійснені за матеріалами пенсійних справ без звернення пенсіонерів до органів Пенсійного фонду України.

Також надані роз’яснення щодо перерахунку пенсії учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, особам з інвалідністю, категорії 1, згідно змін  внесених до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” з 1 січня 2022 року.

Спеціаліст поінформувала про впровадження сервісу “Електронного реєстру листків непрацездатності”, який передбачає перехід від листків непрацездатності на паперових носіях до електронних.

На всі поставлені запитання були надані вичерпні відповіді.

IMG 20211124 095654 1024x768 - Виїзний прийом в пункті прийому громадян при Перемозькому старостинському окрузі

background Layer 1