Пропустити навігацію

Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України

Часи, коли державні установи нехтували інтересами клієнтів, давно в минулому! Нині державні організації шукають нові підходи до обслуговування громадян та піклуються про якісний сервіс.
Не є виключенням Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області.
Ми йдемо шляхом модернізації нашої установи та поліпшення послуг, які би повністю задовольнили потреби клієнтів. Прагнемо, щоб послуги надавались швидко та якісно. Переобладнуємо приміщення за відповідними стандартами обслуговування, постійно проводимо тренінги для персоналу.
Дедалі популярнішими серед українців, особливо в період карантину, стають онлайн сервіси. Не на останньому місці серед них і електронні послуги Пенсійного фонду України.
Кожен громадянин має можливість скористатися вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України.
Саме тут ви знайдете весь спектр послуг Фонду: контроль за своєю заробітною платою, перевірка факту сплати внесків своїм роботодавцем та суму, з якої вони перераховуються. А також, формувати запити (заяви, скарги, пропозиції) до Головного управління з питань, що належать до компетенції нашої установи.
Окрім того, надіслати звернення громадяни можуть й на електронну пошту Головного управління
gu@ko.pfu.gov.ua
Онлайн сервіси Головного управління набувають популярності серед користувачів. Так, у 2021 році через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України надійшло 5499 звернень (протягом 2020 року – 2924 звернення).
В умовах розповсюдження коронавірусної інфекції Головне управління рекомендує мінімізувати соціальні контакти та користуватись онлайн послугами Фонду.
Бережіть себе – збережемо Україну!
 
273431756 307140448116964 7431645119273542803 n - Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України
 
background Layer 1