Пропустити навігацію

Робоча зустріч першого заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Верещака зі старостою Підгірцівського старостинського округу Сергієм Кравченком

21.02.2022 відбулась робоча зустріч першого заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Верещака зі старостою Підгірцівського старостинського округу Сергієм Кравченком, а також представниками ветеранської організації та комунального підприємства.

Під час зустрічі обговорені питання щодо умов прийому громадян округу на віддалених робочих місцях працівниками Фонду, зокрема, й про своєчасність виплати та доставки пенсій, а також про можливості попереднього запису на прийом.

Окрім того, зупинились на питанні легалізації трудових відносин, як одного із пріоритетних напрямків діяльності, що забезпечує додаткові надходження до місцевих бюджетів та бюджету Пенсійного фонду України.

По завершенню зустрічі, очільники досягнули домовленостей у подальшій плідній співпраці.

97841 768x1024 - Робоча зустріч першого заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Верещака зі старостою Підгірцівського старостинського округу Сергієм Кравченком

background Layer 1