Пропустити навігацію

Робоча нарада Київської обласної профспілкової організації працівників Пенсійного фонду України

29.11.2023 голова Київської обласної профспілкової організації працівників Пенсійного фонду України Леонід Білоус провів робочу нараду з профспілковим активом Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

2 1024x683 - Робоча нарада Київської обласної профспілкової організації працівників Пенсійного фонду України

Завдання профспілкової організації – постійно тримати на контролі умови роботи працівників управління, турбуватись про змістовний відпочинок, сприяти тому, щоб працівники, які мають найліпші показники у роботі, були належним чином відзначені.

Отож серед питань, які винесли на чергову нараду (а такі робочі зустрічі з профспілковим активом керівництво профспілки проводить систематично), було заохочення кращих працівників Головного управління з нагоди відзначення дня заснування Пенсійного фонду України.

Також під час зустрічі торкнулись питання поліпшення умов праці. Мова йшла не тільки про тих спеціалістів, котрі безпосередньо проводять прийом громадян, а й про тих, яких хоч і не видно громадянам, але які здійснюють значний обсяг роботи щодо соціального та пенсійного забезпечення. Наразі, через відсутність власного приміщення для головного офісу, працівники управлінь мають робочі місця у різних сервісних центрах області. Представники профспілкового активу висловили свої пропозиції щодо поліпшення умов роботи працівників Головного управління, де профспілкова організація може сказати своє вагоме слово і, користуючись нагодою, подякували Леоніду Білоусу за ту роботу, яка ведеться Київською обласною профспілковою організацією в плані змістовного відпочинку, облаштуванні робочих місць та матеріальної підтримки.

Леонід Васильович поінформував, що відновлюються роботи по створенню музею історії Головного управління. У свій час було зібрано чимало цікавих експонатів, котрі розповідали про діяльність пенсійного відомства, а також про історію Київщини, що напряму пов’язана із Пенсійним фондом України. Однак, на жаль, усі ці експонати були знищені під час окупації смт Бородянки – саме у відділі обслуговування громадян №12 планувалось відкрити музей.

У багатьох відділах обслуговування громадян вже ведуться активні роботи щодо збору чергових експонатів для майбутнього музею. Отож, можна сподіватись, що музей скоро відкриє свої двері. Як наголошує Леонід Васильович, основними в музеї стануть експонати, що свідчитимуть про нищення ворогом об’єкта соціальної інфраструктури.

background Layer 1