Пропустити навігацію

Засідання колегії Бучанської районної державної адміністрації

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов взяв участь у засіданні колегії Бучанської районної державної адміністрації, на розгляд якої, крім інших питань, були винесені питання, що стосуються пенсійного та соціального забезпечення у громаді, надання соціальних послуг.
 
У Бучанській громаді із 538 тисяч пенсіонерів, які обслуговує Головне управління, 80 тисяч – це мешканці саме Бучанського району. Обслуговування громадян здійснюється у сервісних центрах та на віддалених робочих місцях: з 37 сервісних центрів Головного управління 5 працює у Бучанському районі, з 32 віддалених робочих місць у громаді працює 6.
 
Великий обсяг роботи проводиться і щодо призначення та перерахунку субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. І в цьому питанні налагоджена тісна співпраця з представниками територіальних громад, органів влади, надавачами послуг, проводяться робочі зустрічі щодо оперативного та якісного надання послуг.
 
Серед проблемних питань, які потрібно вирішувати невідкладно, питання як пільгових пенсій, так і Єдиного соціального внеску. Загальна сума боргу підприємств, які зареєстровані та провадять діяльність на території Бучанського району, на 1 листопада ц.р. складає більше 20 млн. грн.
 
«Під час засідання колегії була приділена належна увага питанням, що стосуються життєдіяльності громади, – зазначив Василь Фатхутдінов. – Показово, що і наші проблеми владою почуті і в подальшому, за підтримки та сприяння владних структур та органів місцевого самоврядування, ми зможемо ефективно вирішувати».
background Layer 1