Пропустити навігацію

ДОБІР НА ВАКАНТНІ ПОСАДИ

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» 12.12.2023 в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області оголошено добір кандидатів на посади державної служби:
 
Начальник відділу та заступник начальника відділу обслуговування військовослужбовців та деяких інших категорій громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян (робочі місця – м. Київ, вул. Сім’ї Стешенків,2).
Посадові обов’язки: організація та здійснення прийому та обслуговування громадян, які звертаються до органів ПФУ, зокрема: прийом заяв та документів необхідних для призначення, перерахунку та виплати пенсій; видача довідок, виписок, інших документів з питань пенсійного забезпечення; розгляд звернень, заяв та скарг громадян, підприємств та організацій, посадових осіб; надання роз’яснень з питань, що належать до повноважень відділу.
 
Головні спеціалісти відділу адміністрування інформаційних систем управління інформаційних систем та електронних реєстрів (робочі місця – м. Фастів, вул. Саєнка Андрія,10 та м. Вишгород, вул. Межигірського Спаса, 6).
Посадові обов’язки: забезпечення функціонування, ведення та супроводження інформаційно-аналітичних систем ПФУ, організація заходів щодо захисту інформації.
 
Особа, яка бажає взяти участь у доборі на посади державної служби, подає резюме на електронну адресу: gupfupersonal@ukr.net
Термін прийому резюме до 17:00 год 28 грудня 2023 року.
 
Докладніше про умови призначення на посади за посиланням:
 
Додаткову інформацію з питань добору та призначення на посади можна отримати за тел. 097-237-01-31, контактна особа – Євстратова Тетяна Павлівна.
background Layer 1