Пропустити навігацію

Робочі поїздки до Головних управлінь Пенсійного фонду України у Рівненській, Житомирській та Львівській областях

Пенсійний фонд України, перебравши функції від управлінь соціального захисту населення та Фонду соціального страхування, нині зосередив у своєму підпорядкуванні не лише пенсійне, а й соціальне забезпечення.
 
За таких умов, навіть працівникам з великим досвідом роботи не просто було відразу відпрацювати чіткі механізми опрацювання величезного масиву документації, правильного трактування законодавчих нововведень. Отож, потрібно було не лише працювали, а й постійно навчатись. З переконанням, що найкращий спосіб навчання – це обмін досвідом.
 
Саме передбачаючи спілкування з колегами, керівники структурних підрозділів управління обслуговування громадян Головного управління ПФУ у Київській області на чолі з начальником управління Надією Зеленіною здійснили робочу поїздку до Головних управлінь Пенсійного фонду України у Рівненській, Житомирській та Львівській областях.
 
Зокрема, поспілкувались з працівниками сервісних центрів у м. Дубно (Рівненська область), м. Звягель (Житомирська область) та Франківському районі м.Львова.
 
Це був надзвичайно активний діалог професіоналів, під час якого працівники Пенсійного фонду Київщини не тільки уважно слухали своїх колег, а й розповідали про свої напрацювання. Мова стосувалась прийому документів на призначення субсидій та пільг, організації обслуговування військовослужбовців та їх родин, проведення відеоідентифікації внутрішньо переміщених осіб, функціонування терміналів електронної черги і тому подібне… Враховуючи те, що нині органи Пенсійного фонду працюють за екстериторіальним принципом, важливим було те, що вдалось напрацювати чимало цікавих ідей, вибудувати структуру вирішення проблемних питань, яка може бути застосована у будь-якому сервісному центрі.
 
Працівники Головного управління ПФУ у Київській області з вдячністю залишили теплі слова у Книгах відгуків сервісних центрів, які відвідали, подякувавши і за гостинність, і за добрі поради. І з вдячністю прийняли пропозицію господарів здійснити невеличку екскурсію по цікавих історичних місцях.
 
Коментуючи поїздку, Надія Зеленіна зазначила, що такий активний діалог людей, які займаються однією справою, збагачує безцінним досвідом, дає можливість значно покращити ефективність усіх напрямків роботи, наснажитись на подальшу роботу.
 
«Це було неймовірне відчуття товариськості, єднання однодумців і, хай не прозвучить це занадто пафосно, – непереможності української нації! Адже в умовах постійних повітряних тривог, втрат не лише на полі бою, а й серед мирного населення, наші працівники і наші колеги працюють, не озираючись на перепони воєнного стану, мріють, будують плани, роблять усе для того, щоб життя в країні не припинялось! Дуже вдячні нашим колегам за гостинний прийом, за той досвід, яким вони з нами щедро поділились!».
 
438088134 814184787412525 3542268265030730622 n 300x225 - Робочі поїздки до Головних управлінь Пенсійного фонду України у Рівненській, Житомирській та Львівській областях
 
437152275 814184830745854 8267263395662479462 n 300x225 - Робочі поїздки до Головних управлінь Пенсійного фонду України у Рівненській, Житомирській та Львівській областях
background Layer 1